Etichete

miercuri, 18 mai 2022

Clubul de Lectură Noise Poetry, ediția a cincea

Revenim! Revenim după 2 ani cu forțe reînnoite, cu aceeaşi pasiune care ne-a motivat să pornim acest proiect numit Noise Poetry. 
Au fost doi ani teribili nu pentru puțini dintre noi. Am pierdut rude, prieteni, ni s-a schimbat drastic modul de viață, dar nu am pierdut speranța. Au fost 2 ani în care, alături de colega mea Lorena Purnichi, am încercat, cu ajutorul paginii de Facebook  și a paginii de Instagram a clubului de lectură, să păstrăm neîntreruptă legătura dintre autori și cititori, dintre edituri și publicul iubitor de carte. Am promovat în această perioadă de timp vătămătoare zeci de evenimente, majoritatea desfășurate (firesc) online, sute de autori  (atât consacrați cât și debutanți), am promovat peste 200 de volume de poezie, multe dintre ele noi apariții, am continuat să aducem în fața celor peste 6400 de prieteni care s-au strâns în jurul paginii noastre de Facebook, noi tineri autori, oameni care iubesc poezia și care își doresc să scrie. Sunt peste 200 de tineri poeți care au apărut la rubrica #yournoise: Antonia Mihăilescu, Ana-Maria Anania, Lena Chilari, Radu Goșa, Darius Brașov, Vișan Bogdan, Vlad Mușat, Antonio Doda, Toni Chira, Victoria Tatarin, Alexandru Higyed, Bogdan Alexandru Petcu, Ramona Boldizsar, Ana-Maria Murariu, Ioana Iuna Șerban, Cristina Maria Crudu, Laura Stănică, Savu Popa, Artiom Oleacu, Sorina Rîndașu, Alexandra Mălina Lipară, Miruna Romanciuc, Denisa Ștefan, Irene Sorg și mulți, mulți alții. Dintre ei, unii au debutat mai târziu și în volum, volume bune câștigătoare ale unor concursuri importante. Ne-a făcut plăcere să fim alături de ei. Vom continua să o facem.  Așa cum o facem și în acestă duminică, la prânz, când avem invitați nu mai puțin de șase autori care vor citi din volumele lor de curând publicate sau care urmează să apară curând. 

Așadar, Clubul de lectură Noise Poetry vă invită, duminică, 22 mai 2022, de la ora 12:00, în Parcul Crâng, terasa  New Generation, la întâlnirea cu poeții:

Laurențiu             Belizan 
Mihaela Roxana  Boboc 
Sorin                     Despot 
Romeo Aurelian  Ilie 
Ana                       Pușcașu 
Nicolai                 Tăicuţu 



Moderator:      
Mihai Marian 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu